Снимка: БулфотоКорнелия Нинова и БСП тактически не са проблем за управляващото

...
Снимка: БулфотоКорнелия Нинова и БСП тактически не са проблем за управляващото
Коментари Харесай

Тома Биков: Опозиционните сили не могат да покажат видима алтернатива

Снимка: Булфото

Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия тактически не са проблем за ръководещото болшинство. Те изгубиха изборите, поради говоренето на Корнелия Нинова. Опозиционните сили не могат да покажат забележима опция. Ако знам, че опозицията може да подсигурява стабилността, ние даже и да загубим ще сме спокойни че ще продължи стабилността, сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред Канал 3.

Мисля, че и Движение за права и свободи потегля по този път да трансформира предварителните избори в девиз. Предсрочните избори са излаз от рецесия, а сега такава няма. Изненадам съм от тяхното искане. Нямаме желание да хвърляме страната в безпорядък, заключи той, написа novini.bg.

Валери Симеонов е част от ръководството, тъй като е част от партия, събрала нужната електорална поддръжка. В началото на съставянето на тпетото държавно управление на Бойко Борисов, той не желаеше да заема управителна позиция и по тази причина е вицепремиер без портфейл, сподели още Биков.

По отношение на демографията това не се взема решение от през днешния ден за на следващия ден. Всички споделят какъв брой е зле сега, само че това са плодовете на 90-те години. В момента дава потомство, което сега е по-малко. Правителството има явен ангажимент към тридетния модел, сподели още той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР